er zijn geen afbeeldingen gevonden

Toen we deze morgen ons gordijn open deden, zagen we opnieuw een stralend zonnetje boven de bergen uitsteken.
Na het smakelijke ontbijt stapten we deze keer te voet de skipiste af om op een gezellig en rustig plekje enkele proefjes te doen. Zo leerden we dat een inspanning zwaarder is in de bergen dan thuis. Ook de hoogtelijnen kennen voor ons geen geheimen meer!

Deze middag was het pizza-time, maar we konden ook kiezen voor puree met worst. Dit was voor velen een moeilijke keuze waardoor er opnieuw rare combinaties volgden.

Eindelijk was het tijd om onze ski’s weer aan te trekken. De skimoni’s verwachten veel van ons, maar dit werpt zijn vruchten af. Het is nog maar de tweede dag op ski’s maar zelf de beginners gingen al stijle bergen af. Ze deden dit op zeer uiteenlopende manieren: op de ski’s, op de rug, op de buik, als bowlingbal, …
Enkele gevorderden waren zo actief dat ze zelf een skistok verloren op de lift. Vanaf vandaag zijn de gevorden in verschillende groepjes verdeeld.
We genieten er elke dag meer en meer van.

Na het skiën kwam een douche goed van pas. En het vieruurtje (donut en warme melk) konden we ook wel smaken!
Tijdens het douchen hadden we ook de tijd om postkaarten te schrijven. Dus hou jullie klaar want de eersten zijn onderweg.

Avondmaal:
– duo van paté
– natuuraardappelen met tuinboontjes en pangasiusfilet
OF
– spaghetti carbonara
– appeltaart

Bij de avondactiviteit maakten we zelf een portefeuille van ons brik. Als jullie ons nog eens wat zakgeld geven, kunnen we het nu veilig opbergen.(hint hint)

We gaan weer goed slapen vandaag, het was een leuke maar vermoeiende dag. ZZZzzz …