Beste ouders,

Een nieuw jaar, een nieuwe uitdaging…

Als nieuwe directeur van de school wil ik eerst en vooral iedereen bedanken voor de mooie wensen, positieve reacties en het vertrouwen.

Ik ben zeer blij met mijn aanstelling als directeur en zie deze job als een nieuwe uitdaging in mijn leven.

Reeds 30 jaar geleden maakte ik de keuze om in het onderwijs te stappen en tot op de dag van vandaag vind ik het nog steeds een boeiende, leerrijke en afwisselende job. Ik heb mij dan ook altijd ingezet om nieuwe dingen te leren ontdekken en deze in mijn klaspraktijk te gebruiken.

25 jaar geleden kwam ik hier aan om juf Rein te vervangen. Ik heb in verschillende klassen les gegeven, van de eerste kleuterklas tot en met het zesde leerjaar! De meeste mensen en leerlingen kennen mij als juf van het eerste leerjaar. De laatste jaren was ik vooral actief in het vierde.

Dus ik ken de werking van de school, de kinderen en de ouders…

De laatste maand heb ik vooral mijn tijd doorgebracht in het bureau naast meester Jo. Ik krijg dan ook een “prachterfenis” en zal ervoor zorgen dat ik het lopende schooljaar op een vertrouwde manier zal afwerken.

Als jullie mij beter willen leren kennen, kom dan gerust eens langs voor een leuke babbel, een vraagje, een bedenking of een suggestie…

Ik dank jullie voor de samenwerking van de afgelopen jaren en hoop dat jullie met mij “meedenken” in 2013.

Greta Debremaeker