Na een loopbaan van 38 jaar op onze school, was het vrijdag de laatste schooldag van juf Marina.

Zij was altijd bijzonder collegiaal en een voorbeeld voor onze jeugd. Ze was steeds goedgezind en werd door kinderen, ouders en collega’s bemind.

Ze heeft ontelbare kinderen leren lezen, rekenen, schrijven en nog veel meer…

Zij maakte elk schooljaar supertof, keer op keer.

Zij was al lang voor deze tijd een all-in juf:  mama, verpleegster, psychologe, opvoedster, zorg, ses, GOK en nog veel meer, maar bovenal een echte toverjuf!

Om haar te bedanken voor al die jaren, werd haar laatste dag in stijl gevierd.

‘s Morgens werd ze in een oldtimer en aangepaste kledij bij haar thuis afgehaald. De leerlingen vormden een erehaag in het centrum van Huizingen en gekleed in het wit zwaaiden ze luidkeels met hun zelfgemaakte toverstok!

Het was een bijzonder emotioneel moment! Nadien werd de rode loper uitgerold en werd juf Marina verwelkomd door onze kinderschepen Stan De Backer.

Elke klas had nog een leuke activiteit voorzien om juf Marina extra te verwennen; een fietstochtje door Huizingen, een koffiemoment, een lekker hapje en drankje, een voorleesmoment, een medley van verschillende dansjes, …

Om de voormiddag af te sluiten hadden de leerlingen een toepasselijk liedje gemaakt op de melodie van Marina, Marina van Rocco Granata.

Juf Marina, geniet van alle mooie momenten die je op je weg nog zal tegenkomen.

Misschien word je wel oma, win je de lotto of maak je een wereldreis, wie zal het zeggen… begin nu al maar te dromen!

Wij wensen je nog vele mooie jaren!